Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ «ΓΑΛΛΙΚΑ»

Η χθεσινή δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που παρέστη στο θέατρο Χυτήριο για να συμπαρασταθεί στους συντελεστές της παράστασης «Corpus Christi», αντιπαρατέθηκε στον ΣΚΑΪ με έναν εκ των χρυσαυγιτών που ήταν… ιδιαιτέρως κινητικοί έξω από το θέατρο

Σύντομα, η συζήτηση έφτασε στα… «γαλλικά», με τον Παναγιώταρο να αποτελεί τον Τατσόπουλο

«τσατσόπουλο» και να τον χαρακτηρίζει «ομοφυλολάγνο» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου ηλίθιε, ακούς νταβαντζή;».

Αν και ο βουλευτής δέχθηκε στη σελίδα του στο facebook δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης για… το τηλεοπτικό μαρτύριο που πέρασε, αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για τα «γαλλικά». Έτσι, έγραψε: «Σύμφωνοι. Εχασα πάλι τη ψυχραιμία μου. Κακώς. Δεν μπορούσε όμως να μου φύγει από το μυαλό η χτεσινή εικόνα των ηθοποιών να τρέμουν από το φόβο τους κι εγώ την επομένη να συζητάω ψύχραιμα με τον φασίστα που τους προκάλεσε αυτό το φόβο. Νομίζω πως τη μέρα που οι φασίστες θα με διασκεδάζουν περισσότερο από όσο θα με εξοργίζουν, το πολιτικό τους νταβατζιλίκι θα έχει πετύχει το στόχο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα