ΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ

Μία πικρή …επιβεβαίωση είδε πίσω από τα όσα έγιναν έξω από το Χυτήριο, η στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

«Όχι δεν μ΄αρέσει που επιβεβαιώνομαι. Ομως νιώθω ότι μου χρωστάτε κάτι. Ενα συγγνώμη, έστω. Γιατί χρόνια τώρα φωνάζω πως χρησιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες για να εκφασιστεί η ελληνική κοινωνία και να πολλαπλασιαστούν οι φασίστες.

Χρόνια φωνάζω πως στην αρχή είναι οι μετανάστες, μετά έρχεται η σειρά των περιθωριοποιημένων, μετά οι καλλιτέχνες, μετά εσύ», έγραψε χθες στην σελίδα της στο Facebook, θυμίζοντας πως τότε την κατηγορούσαν ως εμμονική.

Και είναι αλήθεια. Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ασχολείται χρόνια με το θέμα της μετανάστευσης και τώρα, σημειώνει πως αυτό που ζούμε, είναι η αρχή… «Εγω δεν θα πάω έξω από το Χυτήριο. Εγω δεν θα το παίξω αθώα. Ημουν εκεί τότε που κανείς δεν ήθελε να δει τι έρχεται. Τώρα είμαι στα κανονικά χαρακώματα. Και πάλι με κατηγορείτε όπως και πριν. Και πάλι όμως θα επιβεβαιωθώ. Οπως και τώρα. Και ελπίζω να μην είναι πολύ αργά», σημειώνει, με πόνο ψυχής…

Keywords
Τυχαία Θέματα