ΓΣΕΕ: ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ

Βολές κατά του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαπολύει η ΓΣΕΕ για την κατάργηση της «παρωχημένης» διάταξης περί συνδικαλιστικής σύνταξης. Η Συνομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι η συνδικαλιστικής σύνταξης χωρίς ένσημα, αφορά μόνο σε μερικές δεκάδες παλαιούς συνδικαλιστές.


Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, η διάταξη που σπεύδει να καταργήσει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δεν αφορά εν ενεργεία συνδικαλιστές, παρά μόνο μερικές δεκάδες παλαιούς, πριν από το 1999.
Παράλληλα, η ΓΣΕΕ

επισημαίνει ότι από το 1982 ζητά την κατάργηση της «απαράδεκτης» ρύθμισης, και ζητά από τον κ. Βρούτση να επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο και ευαισθησία υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και όχι να προσχωρεί σε όλα όσα απαιτεί η Τρόικα για την Εθνική Σύμβαση, τον κατώτερο μισθό, τις ασφαλιστικές και εργασιακές ανατροπές.
«Οι απεργίες και οι αγώνες των συνδικάτων ενάντια στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές δεν πρόκειται να υποσταλούν από τέτοιου είδους στοχοποιήσεις και συκοφαντικές επιθέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα