ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Στη σύσταση τριών υπουργείων προχωρά ο πρωθυπουργός, όπως έγινε γνωστό μετά τη σύσκεψη που είχε με τους Φώτη Κουβέλη και Ευάγγελο Βενιζέλο. Αύριο το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, είναι ήδη έτοιμα τα Προεδρικά Διατάγματα για την ανασύσταση των υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, ενώ «παίζει» και η… αναβίωση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τους αρχηγούς

του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την απόφασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν συμπτύξεις σε άλλα υπουργεία, ώστε να παραμείνει το σχήμα ευέλικτο.

Εν τω μεταξύ, η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα μετατεθεί -όπως όλα δείχνουν- για αύριο το μεσημέρι, καθώς θα πρέπει να διευθετηθούν οι αλλαγές στα υπουργεία, που χρειάζονται χρόνο.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να μην μεταβεί ο Βασίλης Ράπανος, που μάλλον θα είναι ο επόμενος υπουργός Οικονομικών, μαζί με τον Γ. Ζανιά στη συνεδρίαση του Eurogroup. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών δεν θα γίνει μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, αύριο, αλλά μετά την επιστροφή του υπηρεσιακού υπουργού.

Διαβάστε επίσης:

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα