ΕΝΤΑΣΗ (ΞΑΝΑ) ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Παρά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στη Χαλυβουργία για αναστολή της απεργίας και την επιστροφή τους στους χώρους εργασίας τους, ένταση σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, λόγω της παρουσίας των ΜΑΤ στην είσοδο του εργοστασίου. Προβλήματα στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο. 

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταγγέλλουν ότι παρεμποδίζεται η προσέλευσή στη δουλειά τους και ζητούν την άμεση απομάκρυνση των δυνάμεων των ΜΑΤ

από την είσοδο της Χαλυβουργίας. Να θυμίσουμε ότι η γενική συνέλευση των απεργών της Χαλυβουργία Ελλάδος, που συνήλθε το Σάββατο το απόγευμα, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και την επιστροφή στους χώρους εργασίας σήμερα το πρωί  «εφόσον έχουν αποχωρήσει οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την είσοδο του εργοστασίου». Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα να έχουμε την αντίδραση των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τη Χαλυβουργία.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο του Ασπρόπυργου Γ. Σιφονιός κατήγγειλε μέσω της τηλεόρασης ότι ταξίαρχος της αστυνομίας ζητούσε από τους εργαζόμενους να περνούν ένας – ένας την είσοδο της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Οι εργαζόμενοι έχουν κλείσει το ρεύμα εξόδου προς Κόρινθο στην εθνική οδό, γι αυτό και παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση με τα τροχοφόρα να κινούνται σημειωτόν από το Χαϊδάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα