ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ-ΠΟΠ ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ρομάντζο, ποπ και σεξουαλικότητα σε μια μοναδική συναυλία με τον ιδιοφυή Sebastien Tellier.

Ο Sebastian Tellier είναι ένα μοντέρνο αίνιγμα. Μυστήριος τύπος με μούσια που καίει καρδιές με συνθέσεις γεμάτες συναίσθημα. O πιο επάξιος διάδοχος του Gainsbourg στη Γαλλία με αύρα που μαγεύει τα πλήθη. Όταν δε συνθέτει μουσική στο διαμέρισμά

του στο Παρίσι, συναναστρέφεται την υπόλοιπη εκλεκτή γαλλική σκηνή: τους Daft Punk, τον Quentin (Μr.Oizo) και τον SebastiAn.

Οι πληθωρικές και εγωκεντρικές του εμφανίσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι η φήμη του μπορεί να ξεπερνά τη μουσική του. Αλλά μετά τον βλέπεις να πιάνει ένα πιάνο, μια κιθάρα, ένα sampler και να γράφει τραγούδια όπως το «La Ritournelle». Από τότε που μπήκε στα γραφεία της Record Makers και παρουσίασε τον εαυτό του με το μελαγχολικό «Fantino», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Χαμένοι στη μετάφραση» της Σοφία Κόπολα, βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι επανεφεύρεσης και αποκάλυψης της αλήθειας.

Τον Απρίλιο του 2012 ο Sebastien επέστρεψε με το My God is Blue με σκοπό να βάλει τους θαυμαστές του κάτω από την ομπρέλα της αγάπης και να δημιουργήσει μια κοινωνία εσωτερικής αναζήτησης της αλήθειας. Καθοδηγώντας τους ακροατές σε ένα κοσμικό ηχητικό περιβάλλον το οποίο διέπουν οι κλασικές του συνθέσεις με μία αίσθηση επικότητας.

Στο ρόλο του νέου καλτ προφήτη- ηγέτη ο Sebastian Tellier οραματίζεται τα πλήθη μεσάνυχτα στη ντίσκο σε μία ατμόσφαιρα κατάνυξης. Αυτή την ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει και στην Αθήνα με σκοπό να μας μυήσει στον μπλε κόσμο του!

INFO: Στο Bios στις 21/09, στις 21.30, εισιτήρια 30 ευρώ & στο Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη στις 22/09

Keywords
Τυχαία Θέματα