Γλυκιά επίσκεψη

Ποιά μπορεί να είναι η πιο γλυκιά επίσκεψη στο σπίτι σας; Μην βιαστείτε να απαντήσετε ότι είναι από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, διότι εμείς σήμερα κυριολεκτούμε...

Φανταστείτε λοιπόν ότι χτυπάει το κουδούνι και ανοίγετε την πόρτα για να παραλάβετε το αγαπημένο σας... γλυκό!

Ζαχαροπλαστεία που κάνουν delivery, ήταν το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς σήμερα η εκπομπή «Metropolis» με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο, σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα Βρεττού.

Επικοινωνία πρώτη, με το ζαχαροπλαστείο

«Λαλαγγίς», το οποίο λειτουργεί από το 1984 και ενώ η κρίση οδήγησε στον περιορισμό των υποκαταστημάτων του, το ζαχαροπλαστείο αυτό εξακολουθεί να διατηρεί την ίδια ποιότητα στα γλυκά του τα οποία μάλιστα φτιάχνονται αμέσως μετά το τηλεφώνημα της παραγγελίας σας που μπορείτε να κάνετε μέχρι και τις 11 το βράδυ. Γι αυτό μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Κωνσταντίνα Βρεττού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Βαγγέλης Βλαχάκης.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Εμπεδοκλέους 33 στο Παγκράτι ενώ αν θέλετε να μελετήσετε τον κατάλογο αλλά και τις τιμές των γλυκών προτού κάνετε την παραγγελία σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athensdelivery.gr.

Ένα από τα πλέον παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία, ο Χατζής, είναι το πρώτο που καθιέρωσε το delivery γλυκών καθώς εξυπηρετεί τους πελάτες του κατ' οίκον τα τελευταία 15 χρόνια.

Ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη το 1908 και από τότε μέχρι σήμερα, τα γλυκά του έχουν σχεδόν την ίδια γεύση. Μάλιστα, η είσοδος στον χώρο της κατασκευής των γλυκών δεν επιτρέπεται παρά μόνο αν έχει κανείς πολύ στενή συγγένεια με την οικογένεια Χατζή.

Η παράδοση των προϊόντων στο σπίτι αρχίζει από το πρωί και σταματά σχεδόν τα μεσάνυχτα.

Η υπεύθυνη του καταστήματος στην Αθήνα Κλέα Βακεφλή, μίλησε επίσης στην Κωνσταντίνα Βρεττού.

Τα καταστήματα στην Αθήνα βρίσκονται στις οδούς Μητροπόλεως 5 και Ακαδημίας 34 στο Σύνταγμα ενώ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να πάρετε από την επίσημη ιστοσελίδα www.chatzis.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ζαχαροπλαδτειο συντσγμα delivery, κλεα ζαχαροπλαστιο
Τυχαία Θέματα