ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Οι 11 που έχει επιλέξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ (21:45, ΝΕΤ) και η αρνητική προϊστορία των πειραιωτών στην Αγγλία.

Η προϊστορία του Ολυμπιακού επί αγγλικού εδάφους μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι δέκα ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Νησί και τα 2-31 τέρματα δείχνουν ξεκάθαρα πως η Βρετανία είναι ένα …αφιλόξενο μέρος για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Με αυτά στο μυαλό, αλλά και τις απουσίες,

ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλείται να βρει την κατάλληλη συνταγή για ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό ματς κόντρα στην Άρσεναλ (21:45, ΝΕΤ).

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα πέρυσι στο Emirates και κοίταξαν στα μάτια τους «κανονιέρηδες» του Βενγκέρ (έχοντας και δοκάρι με τον Τοροσίδη στο 65ο λεπτό), μόλις τρεις αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα απόψε.

Συγκεκριμένα, ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας στην άμυνα, τους Σιόβα, Μανιάτη και Ιμπαγάσα στα χαφ και τους Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν, τόσο ο Μέγερι (βάσει των όσων έχει πει ο Ζαρντίμ για τη χρησιμοποίηση του Ούγγρου στο Champions League) όσο και ο Μοντέστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα