ΦΕΡΕΪΡΑ: Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Mε μία λιτή τοποθέτηση ξεπέρασε την αποπομπή του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ τόνισε: “Όπως γνωρίζετε ο Κατσουράνης ήταν εκτός γιατί είναι τιμωρημένος από το ματς με τα Γιάννινα. Με τον Λεβαδειακό δεν έπαιξε γιατί είχε τιμωρία από πέρυσι.

Έλειψε στα 5 από τα 10 παιχνίδια.

Δυστυχώς οι τραυματισμοί και άλλα εμπόδια βασικών ποδοσφαιριστών τούς έβγαλαν εκτός ρυθμού. Ένας από αυτούς είναι ο Βελάσκες που λόγω υποχρεώσεων στη Βενεζουέλα η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ούτε ο Σπυρόπουλος θα αγωνιστεί λόγω της αποβολής του και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία νέα κατάσταση. Εάν δεν παίξει ο Βελάσκες, θα παίξει ένας άλλος. Αυτός θα είναι είτε ο Τριανταφυλλόπουλος είτε ο Χουχούμης.

Πρέπει να έχουμε συναίσθηση της διαφοράς Ελλάδας και Αγγλίας και να ξέρουμε πως είναι η Τότεναμ σήμερα και πως ο Παναθηναϊκός. Οι ομάδες δεν έχουν πάντα αγωνιστικά σύνολα ανάλογα της ιστορίας και του μεγέθους τους. Η Τότεναμ είμαι μία ομάδα μεγάλη και φορμαρισμένη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα μεγάλη που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πριν από μερικά χρόνια θα ήταν πρόβλημα για τη Τότεναμ να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Τώρα όμως ισχύει το αντίθετο. Εμείς καταβάλλουμε προσπάθειες, είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν φοβάμαι τη Τότεναμ, τη σέβομαι, όπως και κάθε αντίπαλο μας στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα