ΕΝΑΣ 21ΧΡΟΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

09:20 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ως βασικός ύποπτος για την κακοποίηση 15χρονης στην Πάρο εξετάζεται ένας 21χρονος Πακιστανός εργάτης στο νησί.

Ο ύποπτος νεαρός εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής ως κηπουρός και έφυγε λίγη ώρα μετά από το συμβάν από την Πάρο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και την Αθήνα, όπου και εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο. Ο 21χρονος είπε ότι βρέθηκε στην πρωτεύουσα για να βρεθεί κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο

το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της 15χρονης, η κατάσταση της οποίας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν είδε έναν νεαρό με λευκό παντελόνι να περνά από το σημείο όπου διαπράχθηκε η κακοποίηση της έφηβης, ενώ η περιγραφή και τα ρούχα άλλων μαρτύρων στην περιοχή ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που φορούσε ο νεαρός ύποπτος.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλέξει DNA από τα ρούχα που άφησε ο Πακιστανός στο δωμάτιο που διέμενε. Το δε γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα του κοριτσιού δεν ταυτίζεται με τα πέντε δείγματα γενετικού υλικού που είχαν ληφθεί από εργαζόμενους στη Χρυσή Ακτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα