ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

08:25 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο Αστέρας δεν υπερασπίστηκε την έδρα του και μετά το 1-1 κόντρα στην πορτογαλική Μαδέιρα δυσκολεύει η υπόθεση-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Ράγιος, αλλά η ανώτερη Μαρίτιμο έφυγε με το 1-1 από την Τρίπολη και έχει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στη Μαδέιρα. Ο Αστέρας έβγαλε αλώβητος το δύσκολο πρώτο μέρος απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι μόλις στο 4′ και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος.

Η Μαρίτιμο, η οποία ειρήσθω εν παρόδω τερμάτισε

5η στο περσινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, δυσκόλεψε την ομάδα του Τσιώλη, η οποία έδειξε εγκλωβισμένη και παρά τις προσπάθειες των παικτών να παίξουν γρήγορα, δεν απείλησε τους αντιπάλους, αν εξαιρέσει κανείς δύο σουτ που έγιναν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Αρκάδες σκόραραν στο 48′ με ωραίο γκολ του Ράγιος και ανέτρεψαν τη ροή του ματς. Στη συνέχεια, όμως, φάνηκε η απειρία του Αστέρα, με τη Μαρίτιμο να ανεβάζει απόδοση και τελικά να ισοφαρίζει στο 71′ με τον Φιντέλις, μετά από λάθος του Ουσέρο. Πλέον, το έργο της ομάδας της Τρίπολης είναι εξαιρετικά δύσκολο ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Πορτογαλία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Κουρμπέλης (70′ Έγκον), Πιπίνης, Ουσέρο (86′ Μπακασέτας), Άλβαρες, Τσίμο, Ράγιος, Φραγκουλάκης (46′ Σανκαρέ), Περόνε.

Μαρίτιμο (Πέδρο Μαρτίνς): Σαλίν, Μπριγκέλ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίζ, Ραφαέλ Μιράντα, Ντανίλο Ντίας (86′ Ιγκόρ), Έλντον (73′ Ροντρίγκο), Σάμι, Φιντέλις (84′ Αντίλσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα