ΕΚΤΟΣ «ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ» ΤΗΣ Ν.Δ.

16:45 7/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Εκτός Κοινοβουλίου μένουν προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, παρά το «μπόνους» των 50 εδρών και την αύξηση του αριθμού των βουλευτών του κόμματος. Ανάμεσά τους και άνθρωποι του περιβάλλοντος Σαμαρά.

Στη Β’ Πειραιώς δεν κατάφερε να εκλεγεί ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και πρόεδρος του «Δικτύου 21», Φαήλος Κρανιδιώτης.

Εκτός έμεινε και ο υποψήφιος στη Β’ Αθήνας και προσωπική επιλογή του πρόεδρου της ΝΔ, Απόστολος Ανδρεουλάκος. Στην ίδια περιφέρεια, δεν εκλέγεται ο μέχρι πρόσφατα βουλευτής Επικρατείας και «alter ego» του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, καθώς και ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, Θανάσης Γιαννόπουλος.

Στην Α’ Αθήνας, εκτός Βουλής μένουν οι Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Μανώλης Αγγελάκας και Μανώλης Μαυρομάτης, καθώς και η η Ευγενία Τσουμάνη, που είχε μετακινηθεί από το Επικρατείας.

Στο υπόλοιπο Αττικής Δείχνει να χάνει τη μάχη ο Πέτρος Δούκας, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά και προηγουμένως του Κ.  Καραμανλή, Πάνος Λειβαδάς. Στην Πέλλα δεν εξελέγη ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, Διον Σταμενίτης. Στην Άρτα, ο Κων. Παπασιώζος, εξ αυτών που αποχώρησαν και επανεντάχθηκαν στο κόμμα λόγω Μνημονίου.

Τέλος, δεν εξελέγη στο Κιλκίς, ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα