ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

10:55 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε στο κτίριο που στεγάζεται η κρατική τηλεόραση της Συρίας και σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφόρησης Ομράν αλ Ζόχμπι υπάρχουν τραυματίες. Στους 29 οι νεκροί σήμερα…

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο υπουργός διευκρίνισε πως η βόμβα εξερράγη στον τρίτο όροφο του κτιρίου με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν διακόπηκε.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται και οι βομβαρδισμοί, σε αρκετές συνοικίες στο Χαλέπι, τη μητρόπολη της βόρειας Συρίας, καθώς και πυρά από αυτόματα όπλα που προκάλεσαν το θάνατο οκτώ αμάχων και ενός διοικητή των ανταρτών,

ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στόχος των βομβαρδισμών ήταν το Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο της πόλης και οι συνοικίες Σάαρ και Μαρτζέ, στα ανατολικά.

Πυρά από αυτόματα όπλα ακούστηκαν στη δυτική συνοικία Σαλαχεντίν, το προπύργιο των ανταρτών όπου ένας διοικητής τους σκοτώθηκε, ενώ στην κεντρική συνοικία Μπαμπ αλ-Ναϊράμπ ένας άμαχος σκοτώθηκε από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, από νωρίς σήμερα το πρωί 29 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων 21 άμαχοι και οκτώ αντάρτες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο που εδρεύει στο Λονδίνο και αντλεί τις πληροφορίες του από ένα δίκτυο ακτιβιστών και αυτοπτών μαρτύρων στη Συρία.

Εχθές, Κυριακή, 131 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων 79 άμαχοι, 42 στρατιώτες και 10 αντάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα