«ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ»

10:25 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Γνωρίζω ότι κάθομαι σε ηλεκτρική καρέκλα, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτήρισε βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.


Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Δένδιας προειδοποίησε ότι «αν δεν δημιουργήσουμε δομές για το μεταναστευτικό, τότε θα καταρρεύσουμε». Χαρακτήρισε τη «μεταναστευτική εισβολή» ως τη μεγαλύτερη που δέχθηκε ποτέ η χώρα και απηύθυνε έκκληση στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεργαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «απειλείται η Ελλάδα

και η ύπαρξή μας».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, κυρίως στην Κομοτηνή, διαβεβαίωσε ότι «δεν θα αδικηθεί καμία περιφέρεια» και υποστήριξε ότι η Αθήνα θα επωμιστεί το βάρος που της αναλογεί.

«Δεν είμαι μάγος και γνωρίζω ότι κάθομαι σε ηλεκτρική καρέκλα» παραδέχθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ενώ απέρριψε το χαρακτηρισμό ότι πρόκειται «για επιχείρηση σκούπας, αλλά για μια οργανωμένη επιχείρηση, για να αντιμετωπιστεί καλύτερα το θέμα της λαθρομετανάστευσης».

Αποτελέσματα χθεσινών αστυνομικών ελέγχων στο Κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι:

· Προσήχθησαν 1.130 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

· Συνελήφθησαν 395 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΟΜΒΑ, ΘΕΜΕΛΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,vomva, themelia, koinonias, metanastevtiko