Εκδήλωση… « διεύρυνσης» για τον ΣΥΡΙΖΑ

09:32 8/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Στην εκδήλωση θα είναι κεντρικός ομιλητής ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ σημειωτέον πως, μεταξύ άλλων, την Πρωτοβουλία Υποστήριξης της ευρωπαϊκής υποψηφιότητας Τσίπρα συγκροτούν οι κινήσεις «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη,

«Κοινωνία Πρώτα» του Οδυσσέα Βουδούρη, Αριστερή Προοπτική των Στέφανου Μπαγεώργου και Ανδρέα Νεφελούδη, αλλά και η κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά.

Εκτός του Αλέξη Τσίπρα, στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πάλαι ποτέ στενός πολιτικός φίλος του Κώστα Σημίτη, καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, αλλά και ο Γκίντο Βιάλε, οικονομολόγος και καθηγητής, ένας εκ των διανοουμένων που δημιούργησαν στην Ιταλία την πρωτοβουλία για το «ψηφοδέλτιο Τσίπρα». Επίσης, την εκδήλωση θα συντονίσει ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης.

Διεύρυνση

Όπως προαναφέρθηκε, η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να στείλει μήνυμα διεύρυνσης και «πανστρατιάς» σε «ΠΑΣΟΚογενείς» κυρίως ψηφοφόρους, που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι το «παρών» θα δώσουν περισσότερες από 200 προσωπικότητες, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στο θέατρο Ακροπόλ θα βρίσκεται η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη και θα μεταδοθεί βίντεο του απόντος στο εξωτερικό οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα