Εισιτήρια για το «The wall» από 18 ευρώ

Μέσω ενός βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο οποίο μιλάει ελληνικά, ο Roger Waters, συνιδρυτής και κύριος συνθέτης των θρυλικών Pink Floyd ανακοινώνει τα φθηνά εισιτήρια για την παράσταση «The Wall», που θα δοθεί στις 31 Ιουλίου 2013, στο Ολυμπιακό

Στάδιο.

Το αθηναϊκό κοινό είχε υποκλιθεί στο μεγάλο καλλιτέχνη το καλοκαίρι του 2011, όταν είχε επαναλάβει τη συναυλία «The Wall», καθηλώνοντας χιλιάδες θεατές, σε ένα ζωντανό υπερθέαμα.

Η συναυλία-φαινόμενο που έχει αφήσει ιστορία, αποτελεί μέρος της περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί σε 25 στάδια όπως το ΟΑΚΑ, το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, το Stade de France στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το Αmsterdam Arena και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το «The Wall» αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της ροκ μουσικής με 192 παραστάσεις και 3,3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

«Έτοιμο; Εντάξει! Καλημέρα σας! Πρώτα είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι στο ΟΑΚΑ στάδιο» λέει τώρα στο βίντεο ο Waters και συνεχίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που μας έφεραν ξανά εδώ. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα τώρα. Να το κάνουμε πιο εύκολο για τους ανθρώπους, προσφέρουμε πιο φθηνά εισιτήρια για 18 ευρώ. Συγνώμη για τη φασαρία. Τι να κάνουμε; Ευχαριστώ».

Η ημερομηνία πώλησης των συγκεκριμένων εισιτηρίων κόστους 18 ευρώ θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες από την Di Di Music, ενώ οι τιμές των υπόλοιπων εισιτηρίων κυμαίνονται από 28 έως 59 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα