Εισαγγελείς κατά Άκη

07:48 9/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι κ.κ. Γεωργία Αδειλήνη και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος αφού άκουσαν με προσοχή τους δικηγόρους των κατηγορουμένων ετοιμάζουν τα δικά τους νομικά όπλα προκειμένου να προτείνουν στους δικαστές αν θα πρέπει να γίνουν ή όχι δεκτές οι ενστάσεις που στρέφονται ευθέως στην καρδιά του κατηγορητηρίου.

Οι αγορεύσεις τους θεωρούνται σημαντικές καθώς αποτελούν ουσιαστικά τα πρώτα δείγματα γραφής για την τύχη των ενστάσεων των κατηγορουμένων. Αν μάλιστα οι εισαγγελικοί λειτουργοί εισηγηθούν να γίνουν δεκτά όσα διατύπωσε το νομικό επιτελείο του πρώην Υπουργού, και αν βέβαια το δικαστήριο με τη σειρά

του εκδώσει την ίδια απόφαση, τότε η δίκη θα έχει τελειώσει πριν ο πρόεδρος του δικαστηρίου προλάβει να εκφωνήσει το όνομα του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας.

Για το λόγο αυτό, χθες ορισμένοι έλεγαν στο περιθώριο της ακροαματικής διαδικασίας ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά . Βέβαια , ανταπαντώντας ο συνήγορος του Λεωνίδας Κοτσαλής σε όσους έσπευσαν να μιλήσουν για υπερασπιστικό πυροτέχνημα διευκρίνισε ότι πρωταρχικός στόχος του εντολέα του παραμένει η αναζήτηση της αλήθειας . Γι΄αυτό και επανέφερε το πάγιο αίτημα της υπεράσπισης να κληθούν να καταθέσουν τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ και μάλιστα σε χρόνο προγενέστερο από τον αρχικά προγραμματισμένο και συγκεκριμένα με την έναρξη της αποδεικτικής διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα