«Είμαστε στο τέλος της διαδρομής»

21:18 2/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Σε κάθε περίπτωση εκτιμά ότι «είμαστε στο τέλος της διαδρομής», προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι «πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε μεγαλύτερο λάθος από αυτό που πάμε να διορθώσουμε», εξηγώντας στο ίδιο πνεύμα ότι «η παραδοχή από την πλευρά της τρόικας ότι μπορεί να σημειώθηκαν κάποια λάθη και η ταυτόχρονη σοβαρή προσπάθεια της κυβέρνησης για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την χώρα μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις».

Σε αυτό το πνεύμα ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news» ότι «δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση με κλειστές εθνικές οδούς,

γραφεία και κτήρια υπό κατάληψη», αναφερόμενος στον γενικότερο κοινωνικό αναβρασμο», ενώ μετέθεσε στην είσοδο της Ελλάδας σε «τροχιά ανάπτυξης» στο τέλος του χρόνου, χωρίς βέβαια να λαμβάνει υπ’ όψιν του τις εκθέσεις, που μιλούν για ύφεση περί το 4,5%. Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής νέων εκλογών. «Εκτός από εκλογές, η χώρα πρέπει να φέρει αποτέλεσμα και η κυβέρνηση είναι προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα