Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ… Ο MORRISEY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Ο καλλιτέχνης-επιτομή του όρου queer καταφθάνει στις 16 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.


Προμηθεύτηκες γλαδιόλες; Μαύρο μολύβι για να τονίσεις το δραματικό της συνάντησης στο μάτι; Ετοίμασες την πιο μαχητική και μάχιμη γροθιά σου; Εκείνη που σε κάνει να νιώθεις πως θα στραμπουλίξεις τα δάχτυλα της παλάμης σου; Ε, τότε είσαι πανέτοιμος για τη συναυλία της ψυχής των Smiths στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Τον

χαρακτηρίζουν κακό, ψυχρό κι ανάποδο. Απότομο, στα όρια των κανόνων καλής συμπεριφοράς και μάλλον αντικοινωνικό. Εσωστρεφή και ψυχαναγκαστικό. Καταθλιπτικό από τα γεννοφάσκια του.

Ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει την αντικαθλιπτική αγωγή του indie ύμνο, ο πνευματώδης τύπος με το παραφουσκωμένο εγώ, ο πατέρας του ποπ μελοδράματος, ο μεγαλύτερος εν ζωή θησαυρός της Μεγάλης Βρετανίας, ο κύριος με τις γλαδιόλες στην κωλότσεπη και το εμβληματικό χτένισμα «κοκοράκι» μας κάνει την τιμή να έλθει στα μέρη μας.

Για κάποιους πρόκειται για μία ακόμη συναυλία του καλοκαιριού, για τους πολλούς στην Ελλάδα ορκισμένους θιασώτες του «είναι η συναυλία του καλοκαιριού». Αν δεν τον έχετε δει live, σπεύσατε στην προπώληση του συνεχίζεται.

INFO: Στο θέατρο Λυκαβηττού, στις 16/07 στις 21.00, εισιτήρια 35 (προπώληση) & 40 (ταμείο) ευρώ, online προπώληση στο ticketarena.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα