Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στο διευθυντή των φυλακών Νιγρίτας

20:01 1/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Από τον εισαγγελέα Άμφισσας έχουν εκδοθεί εντάλματα για τη σύλληψη 8 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, ενώ προηγουμένως είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βασανισμό με αποτέλεσμα το θάνατο, για απλό βασανισμό και για βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Αναλυτικότερα, οι διώξεις ασκήθηκαν κατά 8 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας και κατά παντός υπευθύνου για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Μαλανδρίνου και αστυνομικών υπαλλήλων. Μέχρι στιγμής

οι διώξεις για το Μαλανδρίνο και κατά των αστυνομικών δεν έχουν ακόμη προσωποποιηθεί.

Επίσης, το Δικαστικό Συμβούλιο Άμφισσας έλυσε το ζήτημα της δικαστικής εντοπιότητας που είχε ανακύψει, ως προς το αν θα διεξαχθεί η ανάκριση στην Άμφισσα ή στην Νιγρίτα Σερρών και αποφάνθηκε ότι η ανάκριση για την επίμαχη υπόθεση θα πραγματοποιηθεί στην Νιγρίτα Σερρών. Το ζήτημα της δικαστικής εντοπιότητας ανέκυψε καθώς κακουργήματα διαπράχθηκαν τόσο στην Άμφισσα όσο και στην Νιγρίτα.

Συλλήψεις και κακουργηματικές διώξεις για υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας

Άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβησαν στη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας, μετά τις διώξεις που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας, για τρία κακουργήματα που αφορούν στο θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα