«Κλειδώνει» το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

18:38 1/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Σύμφωνα με πηγές της ΔΗΜΑΡ, για την ευρωλίστα της Αγίου Κωνσταντίνου έχουν κλειδώσει τα ονόματα της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννη Τσαμουργκέλη, του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αργύρη Λαφαζάνη, του πρύτανη του ΕΜΠ Πάρι Τσάρτα, του μειονοτικού πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ,

του προέδρου των νέων αγροτών Πελοποννήσου Βασίλη Κόλλια, του πρώην υφυπουργού Παιδείας Θόδωρου Παπαθεοδώρου, του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Θόδωρου Γεωργίου.

Επίσης, από τον σκληρό πυρήνα των κομματικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ θα μετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Γιάννης Αμοιρίδης, η Ντόρα Τσικαρδάνη, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Θράσος Φωτεινός και ο Δημήτρης Λουκάς.

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι επίσης η σκηνοθέτις Πέννυ Παναγιωτοπούλου και ο συγγραφέας Νίκος Δαββέτας.

Λυκούδης υπέρ Ψαριανού

Πάντως, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπήρξαν αντεγκλήσεις, όταν ο βουλευτής Επικρατείας, Σπύρος Λυκούδης, υπερασπίστηκε τον Γρηγόρη Ψαριανό και ζήτησε το λόγο από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ για την ανακοίνωση που εκδόθηκε κατά του κ. Ψαριανού.

Σημειωτέον πως χθες, ο Γρηγόρης Ψαριανός, με συνέντευξή του, είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον τρόπο λήψης των αποφάσεων στη ΔΗΜΑΡ και η Αγίου Κωνσταντίνου είχε απαντήσει, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφέστατα πως υπηρετεί αντίπαλα πολιτικά σχέδια...

Ανακοίνωση για το Eurogroup

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της για το Eurogroup η ΔΗΜΑΡ τονίζει:

«Παρά τις δηλώσεις περί ανάκαμψης και το πανηγυρικό κλίμα που καλλιεργεί η κυβέρνηση, το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει καμία οικονομία στον πλανήτη που να θεωρείται σταθεροποιημένη με ποσοστό ανεργίας 27,5%.

Οι πολιτικές λιτότητας πρέπει να αλλάξουν. Χρειάζεται άμεση υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος δημιουργίας θέσεων εργασίας με στόχο την αποκλιμάκωση της ανεργίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα