Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δεν θα είμαι πια πρόεδρος

Όλα όσα τόνισε: "Στρατιώτης του Παναθηναϊκού ο Αλβέρτης... Και πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε. Η ψυχολογία άλλαξε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο Φραγκίσκος είναι ζωντανό κομμάτι του Παναθηναϊκού και θα παραμείνει ως τιμ μάνατζερ μετά τη συζήτηση που κάναμε, πιστός στην ομάδα.

Για την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Ο Ιβάνοβιτς εξέφρασε πίστη στο

πλάνο μας και μπορεί να μας βοηθήσει. Θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος γι' αυτό που επιθυμούμε. Θέλουμε ελληνική ταυτότητα και θα φανεί και στο μέλλον... Όσο για μεταγραφές θα μιλήσει ο ίδιος ο προπονητής.Δεν ανακατεύτηκα,δεν ανακατεύομαι στα της ομάδας. Δικές μου επιλογές ο Πινγκ για κάποιους λόγους κα ο Καπόνο.Ο κ. Πεδουλάκης δεν τον ήθελε. Θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να ενισχυθεί η ομάδα».

Κάνοντας έναν απολογισμό είπε: «Σε δύο χρονιές φτάσαμε 40 λεπτά από το φάιναλ φορ. Δεν το καταφέραμε. Δεν είναι κάτι απλό να φτάνεις κάθε χρόνο σε φάιναλ φορ. Ακόμη και σε περιόδους με τεράστιο μπάτζετ δεν τα καταφέραμε. Είτε δεν φτάσαμε, είτε φτάσαμε πολύ δύσκολα. Κάνουμε και λάθη. Χρεώνομαι προσωπικά ότι ύψωσα πολύ τον πήχη. Δεν θα ξαναγίνει. Κάτω το κεφάλι και δουλειά».

Για την κόντρα του με την οικογένεια Αγγελόπουλου: «Έλεγα όταν ανέλαβα πόσο θετική είναι η παρουσία της οικογένειας Αγγελόπουλου. Μέχρι που μετά τον τελικό Κυπέλλου μου επιτέθηκαν. Μου επιτέθηκαν, δεν επιτέθηκα. Κάθε χρόνο προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες μας. Όταν αμύνομαι δεν μπορεί να μου λένε ότι εγώ κάνω επίθεση. Έχω διάθεση να συνεργαστώ με όλους, αλλά οφείλουν να ανακαλέσουν. Όπως έχω πει η αντιπαράθεση να μένει στις 4 γραμμές. Οι κκ Αγγελόπουλοι έχουν προφανώς άλλη άποψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα