Δεν θα μου πει κανείς τι θα πω και τι θα κάνω

11:44 2/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό περιοδικό «Show ζαπ»δηλώνει ότι: «Μετράω τόσα χρόνια στο χώρο, και δεν θα μου υποδείξει κανείς τι θα πω. Ας πουν ο,τι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς, με ενδιαφέρει η γνώμη αυτών που εκτιμώ, όχι αυτών που επιτίθενται για να θορυβούν και να υπάρχουν».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του περί «σαβούρας» ο ηθοποιός τονίζει ότι δεν θα πάρει τους χαρακτηρισμούς του πίσω: «Γιατί να μην το πω; Μήπως θιχτεί κανένας; Θα λέω ο,τι θέλω, θα ασχολούμαι με την πολιτική, γιατί έτσι μ΄αρέσει, θα διεκδικώ τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, αν νομίζω πως έχω να καταθέσω

όραμα και άποψη…»

Σχολιάζοντας τα σχόλια των «καλοθελητών» ότι συμπρωταγωνιστεί με την κόρη λέει: «Όσο για το ότι παίζω με την κόρη μου μετά από πέντε χρόνια που μετράει στο χώρο, και δεν έχει εμφανιστεί σε καμία δουλειά μου, θεατρική ή τηλεοπτική, εκεί είναι που δεν πρόκειται να δώσω λογαριασμό σε κανέναν απολύτως! Βρήκα ότι έχει την αθωότητα και την παιδικότητα που απαιτεί ο ρόλος της Αντιγόνης, και είμαι ευτυχής που δουλεύω μαζί της στη σκηνή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα