«Δεν γνωρίζαμε τίποτα» δήλωσαν τα αδέρφια του απαγωγέα – βιαστή

Σε συνέντευξή τους στο CNN, οι αδερφοί Ο’ Νιλ και Πέντρο, οι οποίοι παρέμειναν κάποιες ημέρες στη φυλακή, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για συνέργεια στις αποτρόπαιες πράξεις του αδερφού τους Αριέλ, υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από πάνω τους η… ρετσινιά του βιαστή.

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εκεί έξω, ξέρουν ποιος είμαι πραγματικά κι ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ποτέ, πριν τη φυλακή, δεν είχα εχθρούς και οι φίλοι μου μόλις έμαθαν γι’ αυτό σοκαρίστηκαν πραγματικά»

δήλωσε ο Ο’Νιλ, ενώ ο αδερφός του Πέντρο πρόσθεσε: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Αν γνώριζα πως ο αδερφός μου έκανε αυτό το πράγμα, τότε θα καλούσα αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Βέβαια, το γεγονός αυτό πρόκειται να με στιγματίσει για πάντα και η γνώμη του κόσμου θα είναι εντελώς διαφορετική πια».

Τα δύο αδέρφια βέβαια παραδέχθηκαν πως στο σπίτι επικρατούσε μία περίεργη ατμόσφαιρα, αλλά δεν είχαν υποψιαστεί κάτι παρότι έπρεπε να ενημερώνουν τον Αριέλ πριν τον επισκεφτούν.

Οι τρεις κοπέλες, οι οποίες είχαν υποστεί απίστευτα μαρτύρια με βιασμούς και ξυλοδαρμούς, απελευθερώθηκαν στις 6 Μαΐου, όταν μία εξ αυτών κατάφερε να δραπετεύσει και να καλέσει βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα