ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Ένας ανεπαρκής Παναθηναϊκός με λίγα θετικά στοιχεία ήταν λογικό να χάσει από τη Μάλαγα και να κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός Champions League. Η ακτινογραφία του ΠΑΟ.

To matrix24.gr επιχειρεί να ακτινογραφήσει τις τρεις γραμμές του Παναθηναϊκού

στον αγώνα με τη Μάλαγα και να βγάλει τα συμπεράσματα της ήττας από την ισπανική ομάδα.

ΑΜΥΝΑ: Οταν μία χαμηλού επιπέδου ομάδα σαν τη Μάδεργουελ σου προκαλεί προβλήματα και στα δύο παιχνίδια, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός πάσχει στην άμυνα. Αυτό φάνηκε ακόμα πιο πολύ στο χθεσινό παιχνίδι της Ανδαλουσίας. Το δίδυμο Μπουμσόνγκ-Βελάσκες δεν έχει «δέσει», ενώ ο Πίντο όσο έπαιξε κόντρα στη Μάλαγα έδειξε άπειρος. Οπερ σημαίνει πως η οπισθοφυλακή του τριφυλλιού θέλει ενίσχυση -κάτι που δύσκολα θα γίνει οπότε οι φίλαθλοι θα φτάσουν στο σημείο να αναπολήσουν τον Σαριέγκι…- ή σωστότερη λειτουργία του κέντρου για να φτάνει όσο το δυνατόν λιγότερο η μπάλα του αντιπάλου πίσω. Αυτό γίνεται;

ΚΕΝΤΡΟ: Το γεγονός ότι ο Μαρέσκα θύμισε κάτι από Ινιέστα και Τσάβι οφείλεται καθαρά στους μέσους του Παναθηναϊκού. Καμία πίεση, πολλά λάθη, καθόλου κράτημα της μπάλας. Αυτά ήταν αρκετά για να δώσουν την ευκαιρία στη Μάλαγα να κάνει ουκ ολίγες επιθέσεις και στους φίλους του Ολυμπιακού να… αναπολήσουν τον Ιταλό μέσο.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Τρεις φάσεις δημιούργησε ο Παναθηναϊκός σε όλο το ματς, αλλά αρκετές για να του δώσουν ένα γκολ και να τον κρατήσουν ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Φορναρόλι έδειξε ότι δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, ο Τοτσέ είναι το κλασικό παράδειγμα του «ό,τι πληρώνεις παίρνεις», ενώ ο Μαυρίας βρίσκεται στην κρίσιμη ηλικία που πρέπει να βρεθεί κάποιος να του πει πως πρέπει να τοποθετεί το σώμα του για να πλασάρει σωστά.

Για επιμύθιο, πρέπει να ειπωθεί ακόμη μία καλή κουβέντα για τον Σισοκό. Ο Παναθηναϊκός χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα με το ταλέντο του, την ταχύτητά του και την ποιότητα που βγάζει στο γήπεδο. Από τους λίγους διακριθέντες στο χθεσινό παιχνίδι του «Ροσαλέδα». Δυστυχώς, έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού και χωρίς οψιόν αγοράς με ό,τι αυτό σημαίνει…

Keywords
Τυχαία Θέματα