Χαοτική …όπερα για ερωτευμένους στο «Ελ. Βενιζέλος»

Διαδραστικότητα με το κοινό, αναφορές σε διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια, jazzy – οπερατική αισθητική αλλά και μίξη με άλλα μουσικά είδη όπως punk και african, μέχρι μιούζικαλ και καμπαρέ, θα απολαύσουν οι επισκέπτες στο επίπεδο Aναχωρήσεων (13:00 – 15:00, Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης).

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2011 από τον Tenorman και τον Voodoo Drummer. Η μπάντα, η οποία αποτελείται από τους Γιώργο Τζιουβάρα και Χρήστο Κουτσογιάννη, έχει

ήδη παρουσιάσει μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αθήνα, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Βρότσλαβ, Άγκυρα. Έχουν περιοδεύσει σε Πορτογαλία και Ιταλία, ενώ έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Jolly Jumper, Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown.

Το Μάιο του 2012 κυκλοφόρησαν το «Death of the Phantom of the Opera», στο οποίο αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με την Voodoo Queen, με τραγική κατάληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα