Σοκ: Αυτοκτόνησε για να χάσει το Όσκαρ η Julia Roberts

Ότι η ετεροθαλής αδερφή της Julia Roberts πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση ναρκωτικών, με στόχο να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάρει Όσκαρ, υποστηρίζει μέλος της οικογένειας!

Η αδερφή της ηθοποιού, Nancy Motes βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Επέλεξε σκόπιμα αυτή

τη χρονική στιγμή για να αυτοκτονήσει, στην ουσία, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες της αδελφής της για ένα ακόμη Όσκαρ», δήλωσε ο Conner Dilbeck, αδερφός του αρραβωνιαστικού της Nancy.

Ο θάνατος της 37χρονης σόκαρε την Julia Roberts, η οποία διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία «Αύγουστος» και, μάλιστα, έγινε αφορμή για να μην παραβρεθεί στο εορταστικό γεύμα της Ακαδημίας Κινηματογράφου για όλους τους φετινούς υποψήφιους.

Στο μεταξύ, κι ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα για τον θάνατο της 37χρονης, οι πληροφορίες για την κακή σχέση των δύο αδερφών δίνουν και παίρνουν, με αιχμή τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Motes στο Twitter για την Roberts.

​Σοβαρά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένειά της, η Χολιγουντιανή ηθοποιός Julia Roberts αλλά ποτέ δεν μίλησε για αυτά…

Μετά την κόντρα με τον πατέρα της, τώρα ήρθε ο θάνατος της ετεροθαλούς αδελφής της…

Από ότι φαίνεται όμως, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι σχέσεις των δυο γυναικών δεν ήταν και οι καλύτερες.

Η Nancy Motes κατηγορούσε για μήνες την διάσημη αδελφή της ότι την εγκατέλειψε…

Τους τελευταίους μήνες η Νancy συχνά δημοσίευε στον λογαριασμό της στο Twitter πολύ αρνητικά σχόλια για την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό!

Στις 19 Ιανουαρίου έγραψε: «Η "αδελφή" μου είπε πως με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να σας ενημερώσω η αγαπημένη ηθοποιός της Αμερικής είναι μια σκύλα».

Και συνέχισε: «Θέλετε να είστε θαυμαστές κάποιου που είναι τόσο ψυχρός; Δεν είναι καν τόσο καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με κατέστρεψες;»

Ακόμα, στις 22 Ιανουαρίου έγραψε ότι η οικογένειά της την είχε εγκαταλείψει.

H Nancy ήταν 13 ετών όταν η αδελφή της γνώριζε τη δόξα με την ταινία «Pretty Woman»... Από τότε, όπως υποστήριξε η Nancy, η Julia Roberts πάντα την έκανε να νιώθει άσχημα που είχε παραπανίσια κιλά και πως για αυτό τον λόγο έκανε γαστρικό bypass πριν από λίγο καιρό

Μάλιστα, η 37χρονη Nancy τον Μάιο ετοίμαζε τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά κύκλοι της οικογένειας αναφέρουν ότι η Julia Roberts δεν ήθελε τον γαμπρό και δεν θα πήγαινε στον γάμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα