Μπαρτζώκας: Να τα δώσουμε όλα

Αναλυτικά είπε: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τη διάθεση που απαιτείται για να αναμετρηθούμε με μία τόσο καλή ομάδα. Εκείνο που έχει σημασία είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε αντίπαλος την στιγμή που τον αντιμετωπίζεις. Όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά. Η Μπαρτσελόνα, όμως δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η δική μου προτεραιότητα ήταν όχι τόσο να εντάξουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά να ανεβάσουμε εκείνους που έχουν ταλαιπωρηθεί σωματικά. Παίζουμε στην έδρα και είναι σημαντικό ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Τα παλαιότερα χρόνια αυτό δεν γινόταν τόσο εύκολα.

Εμείς,

λοιπόν πρέπει αύριο να βγούμε έξω και να τα δώσουμε όλα. Μπορεί να ακουστεί και λίγο γραφικό, αλλά θα πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο για την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζετε τους παίκτες που έχει. Θα ήθελα να πω για τον Παπανικολάου που τον αγαπάμε, αλλά και για τον Ντόρσεϊ, έχω πολλά συναισθήματα για αυτόν.

Στο Μιλάνο προερχόμασταν από τη νίκη με τη Φενέρμπαχτσε και φανήκαμε ανεπαρκείς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο η ομάδα υπέστη καθίζηση. Και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που όλους μας πόνεσε. Αυτή, όμως ήταν η πρώτη μας ήττα στην Ευρωλίγκα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία, καθώς έχουμε τραυματισμούς και οι προσθήκες δεν είναι εύκολο να τις καλύψεις και να παίξουν αμέσως. Αυτό μας πονάει θα πρέπει να το ξεπεράσουμε.

Ο Ολυμπιακός καταφέρνει, όπως έχω πει να διατηρεί τον ρυθμό του ψηλά. Και οι δύο παίκτες ρυθμού που είχαμε ο Λο και ο Πέτγουεϊ είναι εκτός. Έτσι, έχουμε πρόβλημα για να κρατήσουμε ψηλά τον ρυθμό. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου που μας δημιούργησε πρόβλημα στην απόδοση μας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να κοιτάμε πάντα το επόμενο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα