Βρέθηκε ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος που έπεσε θύμα απαγωγής

Ο επικεφαλής της γνωστής Αρτοβιομηχανίας Εμμανουήλ Καραμολέγκος βρέθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα μετά από μεγάλη κινητοποίηση των διωκτικών αρχών στα Μεσόγεια ενώ συνελήφθη ένας εκ των απαγωγέων, αλβανικής υπηκοότητας.

O απαχθείς κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες, που είχε τον ρόλο να τον επιτηρεί στο σημείο, όπου τον είχαν οδηγήσει μετά την απαγωγή, ότι η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι υπό παρακολούθηση.

Έτσι ο δράστης – φρουρός του δέχθηκε να

μεταβούν μαζί στο Τμήμα της Κερατέας, όπου αμφότεροι εξετάζονται. Ταυτόχρονα, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων απαγωγέων.

Κατά τα στοιχεία, οι δράστες είναι πιθανότατα συνολικά πέντε, αλλά δεν έχουν εμπλακεί όλοι στο επιχειρησιακό κομμάτι της απαγωγής.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς, περί τις 11 τη νύχτα, εγκλώβισαν με δύο αυτοκίνητα εκείνο του επιχειρηματία, στα σύνορα Γέρακα – Πέντελης, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στην Πεντέλη. Ακολούθως, με την απειλή όπλων τον επιβίβασαν σε ένα από τα οχήματα, που χρησιμοποίησαν, και τον μετέφεραν στο σημείο, όπου τον κρατούσαν όμηρο, στην περιοχή των Μεσογείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του 60χρονου επιχειρηματία βρήκε τα γυαλιά του πατέρα του στο σημείο της απαγωγής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες επρόκειτο να ζητήσουν ποσό δύο εκατομμυρίων ευρώ ως λύτρα.

Νωρίτερα η αρτοβιομηχανία σε ανακοίνωσή της είχε κάνει γνωστό, πως βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα