Αφροδίτη στον Υδροχόο, και Έρωτας ίσον Ελευθερία!

07:31 3/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Κριός
Η έμφαση στους έρωτες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι δεδομένη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, Κριέ. Επίσης, ίσως εγκαινιάζεται μία περίοδος κατά την οποία ο/η σύντροφός σου είναι κυρίως φιλαράκι και συνοδοιπόρος πριν και πέρα από ο,τιδήποτε άλλο. Επίσης, σημαίνει λήξη της ανάδρομης πορείας του Δία στον Καρκίνο, και η οικογένεια θυμίζει περισσότερο οικογένεια και λιγότερο Μέση Ανατολή, πράγμα καλό.

Ταύρος
Ούτε που μπορείς πλέον να θυμηθείς πόσο καιρό δουλεύεις σα σκλάβος/α σε βαμβακοφυτεία, Ταυράκι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί αν μη τι άλλο μία αναγνώριση για όλη σου αυτή την προσπάθεια, και μην ανησυχείς, έρχονται και οι υλικές απολαβές. Ασφαλώς και θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κέφι και γλυκύτητα και να ζητήσεις ό,τι δικαιούσαι: ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τομέα της επικοινωνίας σου!

Δίδυμοι
Ο,τιδήποτε αφορά σε μόρφωση, σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις, εξωτερικό, δουλειές με ξένους ή σχέση με άλλες χώρες (κέρδη από εκεί, ή ερωτικές δοσοληψίες με άτομα άλλης χώρας, θρησκείας κλπ) έρχεται στο προσκήνιο, καλέ/ή μου Δίδυμε. Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε εκπαίδευσή σου έχεις αφήσει ημιτελή – και ναι, με το Δία ορθόδρομο στον Καρκίνο θα έχεις και τους πόρους για να το κάνεις.

Καρκίνος
Το νέο της εβδομάδας είναι το ότι ο Δίας, καιρό τώρα στο ζώδιό σου, επιστρέφει σε ορθή πορεία. Συμβαίνει λοιπόν αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις: αρχίζεις να βλέπεις αποτελέσματα και απολαβές για όλο το διάστημα της διάψευσης και των δυσκολιών που έχει προηγηθεί (με δεδομένο το ότι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά και το αξίζεις, έτσι; Με Κρόνο στο Σκορπιό δε χαρίζεται τίποτα, ποτέ, σε κανέναν και για κανένα λόγο). Το σεξ γίνεται μία υπόθεση σκοτεινή και βαθιά – μυστικά, ψέματα και βασανιστική ζήλια έχουν την τιμητική τους!

Λέων
Οι σχέσεις σου στο προσκήνιο, Λιοντάρι – ή, για να το πω πιο σωστά, η μία σχέση που σε καίει και σε αφορά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο ο έρωτας είναι μία υπόθεση ελευθερίας και, κυρίως, ισοτιμίας. Μήπως είσαι αυτός/ή που κάνει όλες τις υποχωρήσεις; Μήπως εδώ και πολύ καιρό συμβιβάζεσαι για το image και το δήθεν μιας σχέσης; Μήπως σε έχει εντυπωσιάσει μία εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα; Ό,τι και να συμβαίνει, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτή της Αφροδίτης στον Υδροχόο για να ξαποστείλεις μία σχέση – βαρίδι, ξέρεις.

Παρθένος
Η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο ανάλαφρη, Παρθένε, και τις ευχαριστίες σου όχι σε μας αλλά στην Αφροδίτη, που μπαίνοντας στον Υδροχόο ξανακάνει την καθημερινή εργασία έμπνευση και χαρά, και τη ρουτίνα υποφερτή. Ιδέες με πρωτοτυπία και κεφάτες καινούργιες συνεργασίες είναι μέσα σε όσα πρέπει να περιμένεις με αυτή την τόσο φιλελεύθερη και ριζοσπαστική Αφροδίτη. Με το Δία πλέον ορθόδρομο στον 11ο οίκο σου ευνοούνται πολύ οι δουλειές και οι συμπράξεις με φίλους και γενικά η βοήθεια και η στήριξη του φιλικού σου κύκλου θα είναι πολύτιμη!

Ζυγός
Σαφώς και δεν είναι λόγος για μαύρη πλερέζα ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου, Ζυγάκι. Πρώτον διότι θα σε βοηθήσει να μοιράσεις ωραιότατες θρεπτικές χυλόπιτες εκεί που πρέπει. Δεύτερον, διότι με την Αφροδίτη να παίζει εκρηκτική μπάλα στα ερωτικά σου, μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία μπορεί να σε συναρπάσει και να σε ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Το ότι συνδυάζεται δε αυτό και με πολύ καλές μέρες (επιτέλους) στα επαγγελματικά σου, το λες και σκανδαλώδες, έτσι;

Σκορπιός
Σημείωσε στο ημερολόγιο (του τοίχου, για να φαίνεται πολύ πιο θεαματικά!) αυτή την εβδομάδα ως την απαρχή μίας περιόδου που ηρεμούν τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ως εκ τούτου, μπορείς να ξεκινήσεις ό,τι θέλεις να κάνεις που αφορά σε επιμόρφωση, διδασκαλία, μάθηση, αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με τυχόν χρέη προς τράπεζες και δημόσιο. Ναι, μπορείς και να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά ή και να υλοποιήσεις εκείνη τη συγκατοίκηση με το αμόρε.

Τοξότης
Μία εβδομάδα κατά την οποία η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο είναι μία εβδομάδα που ξεχειλίζεις από γοητεία, χιούμορ κι επικοινωνιακή ικανότητα. Χαμογελάς και μετράς θύματα, κοινώς! Ο δε κυβερνήτης σου ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος στον Καρκίνο το οποίο σημαίνει ότι λύνονται σεξουαλικά θέματα με τον/τη σύντροφο, κι ότι το πορτοφόλι του/της συντρόφου είναι επίσης στη σέντρα και εντελώς ανοιχτό προς εσένα. Χμ!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανοίγει τη βρύση του χρήματος προς εσένα, Αιγόκερε – κι αυτό είναι κάτι που πάντα σου φτιάχνει το κέφι. Επιπρόσθετα, ηρεμείς με τον/τη σύντροφό σου και εξομαλύνονται καταστάσεις και παρεξηγήσεις που έχετε κρατήσει βουβά τόσο διάστημα που κοντεύουν να φτάσουν σε διαστάσεις την ψυχροπολεμική περίοδο Η.Π.Α. και τέως Ε.Σ.Σ.Δ. Ευτυχώς, γιατί δεν πήγαινε άλλο!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, Υδροχόε – κι αυτό σημαίνει έξτρα πόντοι γοητείας, κατακτήσεων και τσαχπινιάς. Σημαίνει επίσης και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, ότι για όσο θα βρίσκεται εδώ, ο Έρωτας θα μιλά τη δική σου γλώσσα ανεξαρτησίας, ελευθερίας και ισοτιμίας. Δεν υπάρχει χώρος για καταπίεση και «πού ήσουν, με ποιόν/α, τι ώρα είναι αυτή» με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Επίσης, ένα νέο αμόρε ενδέχεται να προέρχεται από το χώρο της εργασίας σου, να στο πούμε και αυτό!

Ιχθείς
Ο έρωτας είναι και πάλι μία χαρούμενη υπόθεση, που προϋποθέτει και φέρνει διασκέδαση, ευτυχία και παιδική αντιμετώπιση όλων των ενήλικων βλοσυρών καταστάσεων. Νιώθεις αισιοδοξία για τη συνέχεια, και ακόμα κι αν είσαι φρεσκοχωρισμένος/η, ανυπομονείς να γυρίσεις τη σελίδα του βιβλίου και να δεις τι σου επιφυλάσσει το παρακάτω. Πάρε όση περισσότερη χαρά μπορείς από όποια καινούργια γνωριμία, αλλά μην πέσεις στο συνηθισμένο σου σφάλμα: περίμενε ένα διάστημα πριν τοποθετήσεις τον/την άλλο/η σε βάθρο. Ξέρεις, ο Δίας, ακόμα και ορθόδρομος, πολλές φορές μας κάνει ευάλωτους στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

Keywords
Αναζητήσεις
afroditi kai erotas
Τυχαία Θέματα