Επικός θρίαμβος Παναθηναϊκού στο Φάληρο

21:53 2/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά παρά το γεγονός ότι πήρε την κατοχή δεν μπορούσε να απειλήσει άμεσα την εστία του Παναθηναϊκού που είχε θαυμάσια ανασταλτική λειτουργία και κρατούσε το μηδέν. Το πρώτο πράσινο χτύπημα ήρθε στο 44′ με τον Πράνιτς, γεγονός που έδωσε το ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο στην επανάληψη, ήταν όμως και

πάλι αναποτελεσματικοί. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα, έκανε το 0-2 με τον Μπεργκ στο 67′ σε μία χρονική στιγμή που ο αντιπαλός του είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του.

Ο Τσόρι έχασε την ευκαιρία του ματς στο 81′ αφού απώλεσε το πέναλτι και στο 89′ ο Αμπέιντ διαμόρφωσε το τελικό, και θριαμβευτικό για τον Παναθηναϊκό, 0-3. Στο τέλος δεν έλειψε η… πατροπαράδοτη ένταση και η ρίψη αντικειμένων.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (65′ Φουστέρ), Μανωλάς, Μαρκάνο (46′ Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (35′ Βαλντές), Πέρες, Ντομίνγκες, Κάμπελ.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Νάνο, Λαγός (90′ Μαρινάκης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (86′ Καρέλης), Ζέκα, Αμπέντ, Μπεργκ (76′ Πέτριτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα