Spa και σκι στο Πήλιο πριν από την απόπειρα απόδρασης

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, και δεύτερος βαρυποινίτης που κρατείται στο ίδιο κελί με τον Π. Βλαστό, εμπλέκεται στην προχθεσινή κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων. Πρόκειται για τον ποινικό Δ. Μπαλτά, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία μετά φόνου το 1995 στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και οργάνωσε την κινηματογραφική ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Αλοννήσου τον Αύγουστο του 2010, ενώ είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αγιάς.

Υποστηρικτικό

ρόλο σε αυτό ενδέχεται να είχαν οι δύο γυναίκες, που επιβιβάστηκαν μαζί με τους δύο συλληφθέντες στο ελικόπτερο, στη Ζαγορά, και αποβιβάστηκαν λίγο βορειότερα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ιδιοκτητών του ξενώνα στο Πήλιο, όπου διέμεναν οι δράστες της απόπειρας πριν από την ενοικίαση του ελικοπτέρου και την πτήση προς το προαύλιο των φυλακών, ο 30χρονος Κώστας Μιχόπουλος και ο 32χρονος Λόρενς Λέζι, σεσημασμένοι και καταδικασμένοι ο πρώτος για ληστείες και ο δεύτερος για ναρκωτικά, εμφανίστηκαν στον ξενώνα αργά το βράδυ του Σαββάτου και κίνησαν υποψίες με την περίεργη συμπεριφορά τους, καθώς ήταν νευρικοί και δεν έχαναν ευκαιρία να επιδεικνύουν την χλιδή τους. Πλήρωναν με δεσμίδες χαρτονομισμάτων, έκαναν spa και σκι στο χιονοδρομικό των Χανίων Πηλίου, ενώ τη δεύτερη μέρα εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο οι δύο γυναίκες που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η εικόνα τους παρέπεμπε σε εκδιδόμενες από ανατολικές χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα