O διάδοχος του Mazda 2

07:49 4/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Η αρχή είχε γίνει με ένα teaser, το οποίο απεκάλυπτε ορισμένες γωνίες του πρωτότυπου Mazda Hazumi. Τώρα έφτασε η ώρα της πλήρους αποκάλυψης με την έναρξη του Σαλονιού της Γενεύης. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Hazumi προβάλλουν τη νέα αισθητική της Mazda με αρκετά προχωρημένα στοιχεία, όπως οι διπλές εξατμίσεις στο κέντρου του πίσω προφυλακτήρα, οι τεράστιοι τροχοί, οι μικροί καθρέπτες, οι τεράστιοι τροχοί και

φωτιστικά σώματα LED.

Σίγουρα η πρωτότυπη μορφή του μοντέλου τους επιτρέπει να εκφραστούν στον υπερθετικό βαθμό, όπως εξάλλου έκαναν και στο εσωτερικό του Hazumi concept, το οποίο διακρίνεται για το μινιμαλισμό του.

Αυτό, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο διάδοχος του Mazda 2, με το αυτοκίνητο που θα φθάσει στην παραγωγή ωστόσο να είναι πιο «συγκρατημένο» από αυτό που βλέπουμε τώρα. Στοιχεία σχετικά με τα μηχανικά του μέρη δεν έχει δώσει ακόμα η Mazda, ωστόσο, το γεγονός ότι παράλληλα θα παρουσιάσει και το νέο ¨καθαρό» diesel κινητήρα SkyActiv-D 1.5 μας αφήνει να πιστεύουμε ότι θα είναι μια από τις επιλογές του, αν όχι η βασική.

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα