Συγκίνηση στις Βρυξέλλες

07:49 4/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Μία τέτοια έζησαν χθες όσοι παρακολούθησαν την ενημέρωση τριών Ελλήνων ευρωβουλευτών για τα διακυβεύματα των Ευρωεκλογών και της Ευρώπης στην παρούσα συγκυρία.

Η Μαριλένα Κοππά, η Άννυ Ποδηματά και ο Σπύρος Δανέλλης βρέθηκαν σε μία αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους που είχαν προσκληθεί στη βελγική πρωτεύουσα για την εκδήλωση περί την «προοδευτική Ευρώπη», που είχε διοργανώσει την Τετάρτη η Μαριλένα Κοππά. Στη συνάντηση υπήρχε θερμό κλίμα και τη συγκίνηση ανέδειξε η Άννυ Ποδηματά, που επισήμανε πως ενώπιον των δημοσιογράφων «βρίσκονται

τρεις άνθρωποι που έχουν κάνει τρεις διαφορετικές πολιτικές επιλογές αλλά τους συνδέουν πολλά, η δουλειά τους στο Ευρωκοινοβούλιο και μία δυνατή σχέση».

Σημειωτέον ότι Κοππά, Ποδηματά και Δανέλλης είχαν ξεκινήσει και οι τρεις ως μέλη της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ και πλέον η μεν Μαριλένα Κοππά είναι υποψήφια με την ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, η δε Άννυ Ποδηματά στηρίζει την «Ελιά» χωρίς να είναι υποψήφια, ενώ ο Σπύρος Δανέλλης αποστασιοποιήθηκε πολιτικά και επέλεξε να πάει σπίτι του και να ιδιωτεύσει. Η συγκίνηση, όμως, περίσσεψε, καθώς ήταν η τελευταία εκδήλωση Ελλήνων ευρωβουλευτών στο Ευρωκοινοβούλιο, η 5ετής θητεία τους σιγά σιγά τελειώνει και σε 2 μήνες οι Ευρωεκλογές θα αναδείξουν τους νέους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα