Mαρινάκης: «Θέλω τον Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό για 100 χρόνια»

Χαρακτηριστικά τόνισε: Βλέπετε και εσείς τι πόλεμος γίνεται, ύπουλος και βρώμικος. Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά, ούτε έχουν τις δικές μας δυνατότητες και έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να μην φαίνεται η δική τους ανυπαρξία.

Κάνουν τους υπερασπιστές της νομιμότητας και της ηθικής, άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες, άνθρωποι καταδικασμένοι, άνθρωποι που εμπλέκονται με λαθρεμπόριο, με σκάνδαλα που συγκλόνισαν χώρες ολόκληρες, άνθρωποι που ζούσαν στο εξωτερικό για χρόνια για να μην πληρώσουν στο ελληνικό δημόσιο. Και τώρα το παίζουν οσίες και

κάνουν τους τιμητές.

Να σας πω κάτι; Ειδικά για τον κύριο Αλαφούζο, που παριστάνει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του Παναθηναϊκού, θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κάνουν τόσο κακό στους νέους, στους φιλάθλους… Δηλητηριάζουν τόσο πολύ τον οργανισμό του ποδοσφαίρου που στο τέλος θα τους αποβάλλει από μόνο του.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», υποστήριξε: “Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε τον Κολομβιανό Πίνο, ο οποίος προπονείται, όπως ξέρετε, εδώ και καιρό στο Ρέντη και ο οποίος είναι υψηλών προδιαγραφών. Σίγουρα, και αυτό το έχω συζητήσει με τον προπονητή, θα μικρύνει το ρόστερ με απομακρύνσεις και το δανεισμό κάποιων παικτών σε άλλες ομάδες, ώστε να έχουμε παιχνίδια στα πόδια τους. Είδατε πόσο καλό έκανε στον Μήτρογλου αυτή η επιλογή.

Το πιθανότερο είναι να μη γίνουν άλλες κινήσεις πέρα από τον Πίνο. Ευτυχώς με τον νέο χρόνο επιστρέφει και ο Αβραάμ, οπότε δυναμώνει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Και περιμένω και τον Μασάντο, τον οποίο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε πολύ. Όλοι θέλουν χρόνο προσαρμογής.Θυμηθείτε τον Αμπντούν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα