«CASUS BELLI» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

09:40 4/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Στο χαλί των σχεδιαζόμενων αποκρατικοποιήσεων θα στρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αντιπολιτευτική τακτική του, καθώς η Κουμουνδούρου διαμηνύει ήδη ότι θα τηρήσει πολύ σκληρή στάση απέναντι στην κυβέρνηση, αν ξεδιπλώσει τα σχέδιά της.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη αυξάνει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, δύο 24ωρα πριν την έναρξη της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ενώ η Κουμουνδούρου είναι διατεθειμένη

να οδηγήσει στο κόκκινο το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης αν τελεσφορήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις-εξπρές.

Ήδη χθες, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προετοιμάζει τους όρους λεηλασίας του δημοσίου πλούτου», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στη ΔΕΣΦΑ. Επίσης, σήμερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με την εργασιακή επιτροπή της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, που επίσης βρίσκεται στα πλάνα της κυβέρνησης για αποκρατικοποιήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται να καταγγείλει την κυβέρνηση για «ξεπούλημα», ενώ πολιτική πίεση θα ασκηθεί και στη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, αν τελικά το συγκυβερνών κόμμα συναινέσει σε αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα