Τζήμερος: «Συνεργάζομαι με Μάνο – Τα άλλα κόμματα είναι παρασιτικοί μηχανισμοί»

Τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί προεκλογικά με το κόμμα Δράση του Στέφανου Μάνου και να μην επιλέξει την αυτόνομη κάθοδο εξήγησε σήμερα ο επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά!, Θάνος Τζήμερος.

Με αλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ και ενόψει της κοινής συνέντευξης Τύπου που ετοιμάζει για αύριο με τον επικεφαλής της Δράσης, ο κ. Τζήμερος

επιτίθεται στα κόμματα και τα χαρακτηρίζει συλλήβδηνΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ – «παρασιτικούς μηχανισμούς που στηρίζονται στο παρασιτικό κράτος».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι με τον κ. Μάνο προχωρούν στον σχηματισμό συνασπισμού αλλά το όνομα που θα επικρατήσει θα είναι το Δημιουργία, Ξανα! «Δεν θα υπάρχει επικεφαλής, θα υπάρχει ένα είδος δυαρχίας» διευκρίνισε.

Αιτιολόγησε, μάλιστα, την απόφασή του να μη συνεργαστεί με τη Ν.Δ. λέγοντας «θα δίναμε στήριξη σε μηχανισμούς που έχουν τελειώσει τη ζωή τους».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζήμερος ανέφερε ότι «ο πολιτικός λόγος του στερείται σοβαρότητας, προσπαθούν κάτι να γράψουν στο πόδι».

Σε ότι αφορά στην προσχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν. Δ. τη χαρακτήρισε «φυσική εξέλιξη» και τόνισε ότι στόχος του κόμματός του είναι να μπει στη Βουλή και να πιέζει για μεταρρυθμίσεις.

iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα:

Ποιά είναι τα 36 κόμματα που διεκδικούν ψήφο στις 6 ΜαΐουΛεφτά δεν υπάρχουν αλλά…. για τα κόμματα υπάρχουνΤα πολιτικά κόμματα αποχαιρετούν τον Δημήτρη Μητροπάνο

Τζήμερος: «Συνεργάζομαι με Μάνο – Τα άλλα κόμματα είναι παρασιτικοί μηχανισμοί» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα