Σαν θέλει Ατρόμητος και Ναπολεόνι…

Κάτοικος Περιστερίου αναμένεται να γίνει ο Στέφανο Ναπολεόνι, μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τους διοικούντες του Ατρομήτου.

Το ενδιαφέρον των «»κυανόλευκων» για τον Ιταλό επιθετικό ήταν γνωστό εδώ και περίπου δύο χρόνια, ωστόσο το γεγονός ότι ο Ιταλός δεσμευόταν με συμβόλαιο με τους Βοιωτούς, καθιστούσε απαγορευτική την περίπτωσή του.

Με τα δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, καθώς το συμβόλαιο του Ναπολεόνι εκπνέει τον ερχόμενο Δεκέμβρη, ενώ και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί τους, οι άνθρωποι

του Ατρομήτου έκαναν την κίνησή τους, προσφέροντας στον 26χρονο επιθετικό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 180.000 ευρώ.

Μία πρόταση την οποία ο Ναπολεόνι έκανε αποδεκτή, ωστόσο δεν φτάνει για να επέλθει το «deal» καθώς στο παιχνίδι παραμένει ακόμα ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί είχαν «ξεκόψει» κάθε επαφή με υποψήφιο αγοραστή, ζητούν τα διπλάσια από όσα τους έχει προσφέρει ο Ατρόμητος (100.000 ευρώ), τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως καλύτερα να τον κρατήσουν μέχρι το Γενάρη όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, παρά να τον δώσουν… τσάμπα!

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Σαν θέλει Ατρόμητος και Ναπολεόνι… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα