Ακόμη δύο αυτοκτονίες

Δύο ακόμα συμπολίτες μας έβαλαν χθες τέλος στη ζωή τους σε Αθήνα και Καρδίτσα, προσθέτοντας δύο ακόμα ονόματα στη μακάβρια λίστα που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Ο πρώτος, ένας 44χρονος δικηγόρος, βούτηξε στο κενό από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Απόλλωνος 11 στο Σύνταγμα χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι. Δεν ήταν ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας αλλά κάτοικος Πλάκας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Ο 44χρονος δικηγόρος ανέβηκε

στην ταράτσα, έβγαλε το σακάκι του, άφησε τον χαρτοφύλακα του και έπεσε λίγα βήματα από την είσοδο ενός κουρείου. Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται πως άκουσε τον αυτόχειρα να φωνάζει πριν πέσει: «βοήθεια, αυτοκτονώ».

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και έγινε η αναγνώριση από τους οικείους του.

Ο δεύτερος αυτόχειρας της χθεσινής ημέρας είναι ένας 55χρονος οινοποιός. Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα και τον βρήκε αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι ο γιος του.

Τα αίτια που οδήγησαν και τους δύο αυτόχειρες στην αυτοκτονία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν φαίνεται να άφησαν πίσω τους σημειώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα