«Πέταξε» για την Αυστρία

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Πειραιώτες έδωσαν πρωί πρωί το ραντεβού τους καθώς συγκεντρώθηκαν στις 7:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και από εκεί ξεκίνησαν όλοι μαζί για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν κάποια δήλωση όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο και πέρασαν κατευθείαν στην αίθουσα αναχωρήσεων. Κάποιοι άλλοι όπως οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος και Πάντελιτς προτίμησαν αρχικά

να πάρουν τον καφέ τους.

Όταν τους αντιλήφθηκε ο κόσμος που ήταν στο αεροδρόμιο και κυρίως κάποιοι πιτσιρικάδες, έγιναν αντικείμενο λατρείας ενώ τους ζητήθηκε όπως είναι φυσικό να υπογράψουν και κάποια αυτόγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν όλοι μαζί.

Ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασε στην αίθουσα αναχωρήσεων συνοδευόμενος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ένας γνώριμος από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκεται και ο Νίκολα Γκουλάν , ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κιέβο και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο 23χρονος Σέρβος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και προτάθηκε από τους μάνατζερ του Μάρκο Πάντελιτς.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

«Πέταξε» για την Αυστρία | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα