"Ο Τζιμπούρ ήταν ένα…διαρκές πρόβλημα"!

Ο Άρναρ Γκρέταρσον δεν μάσησε τα λόγια του, δεν το συνηθίζει άλλωστε, εξηγώντας τούτη την φορά τους λόγους που αποχώρησε ο «προβληματικός» Ράφικ Τζιμπούρ.

«Συμφωνήσαμε με τον Τζιμπούρ. Για συμβόλαιο 900.000 ευρώ το χρόνο. Είπε το ναι, αλλά δεν υπογράψαμε. Λίγο καιρό μετά όμως, συμφωνήσαμε και με τον Σκόκο. Και το συμβόλαιό του ήταν λίγο υψηλότερο. Τότε λοιπόν, απαίτησε να πάρει περισσότερα χρήματα ή τουλάχιστον τα ίδια. Είναι τύπος ο οποίος διαρκώς δημιουργούσε προβλήματα. Ήθελε να έρχεται τελευταίος στην προπόνηση και να φεύγει πρώτος. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το ματς κόντρα στη Ζενίτ

που ήμουν στον πάγκο με τον Κόλα ως υπηρεσιακοί και είχε κάνει ολόκληρο το λεωφορείο της αποστολής να περιμένει 10 λεπτά για εκείνον. Τότε είπα στον Κόλα πως δεν έπρεπε να τον βάλουμε να παίξει καθόλου. Μου είπε πως συμφωνεί μαζί μου, αλλά είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε, ας τον βάλουμε και βλέπουμε. Τελικά ήταν ο πρώτος που αντικαταστήσαμε, γιατί δεν έκανε τίποτα από όσα του ζητήσαμε. Τσαντίστηκε, παρότι του εξηγήσαμε τους λόγους που τον κάναμε αλλαγή».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Πρόβλημα με Αρέστη, ΕγγλέζουΙσίδωρος Κούβελος: «Δεν ήταν ανέκδοτο, ήταν δήλωση»Aνοιχτός σε προτάσεις ο Τζιμπούρ

"Ο Τζιμπούρ ήταν ένα…διαρκές πρόβλημα"! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα