Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στα προωθούμενα μέτρα

Ακόμα ένα επεισόδιο σε βάρος της κοινωνίας, από το έργο της κυβερνητικής τριανδρίας, το οποίο μεταφράζεται σε μείωση μισθών συντάξεων και διάλυσης όλων των κοινωνικών υποδομών, διαπιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που προωθούνται. « Η σταθερή πορεία της κυβέρνησης στις ράγες της αποτυχημένης πολιτικής του μνημονίου

βαθαίνει ακόμα περισσότερο την ύφεση, διαλύει την οικονομία και φέρνει ακόμα πιο κοντά την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη» αναφέρει σε ανακοίνωση του, υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει ότι κάνει ότι μπορεί για να αναστρέψει αυτή την καταστροφική πορεία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το έργο της κυβερνητικής τριανδρίας που περιλαμβάνει μέτρα πέραν των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ και μεταφράζεται σε μείωση μισθών, συντάξεων και διάλυσης όλων των κοινωνικών υποδομών, αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο που γράφεται σε βάρος της κοινωνίας.

Η σταθερή πορεία της κυβέρνησης στις ράγες της αποτυχημένης πολιτικής του μνημονίου βαθαίνει ακόμα περισσότερο την ύφεση, διαλύει την οικονομία και φέρνει ακόμα πιο κοντά την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μαζί με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες, θα κάνει ότι μπορεί για να αναστρέψει αυτή την καταστροφική πορεία.

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνητική τρόικα σχεδιάζει να φορτώσει τον λαό με νέα μέτραΔριμεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τα νέα μέτραΚυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στα προωθούμενα μέτρα | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα