Η πολιτιστική ατζέντα των επόμενων ημερών

Πολιτιστικές εκδηλώσεις των επόμενων ημερών για όσους μείνουν στην Αθήνα και όχι μόνο. Ξεχωρίζουν Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» στο Άλσος Βεΐκου, ο Τσίου στην αυλή των αρχαιολόγων, ο παππούς έχει πίεση με τον Κώστα Βουτσα στον Πόρτο Ράφτη και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για κοινό με καλλιτεχνικές ανησυχίες και όχι μόνο. Δείτε αναλυτικά την ατζέντα εκδηλώσεων απο 4 μέχρι 15 Αυγούστου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ

«Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» στο Θέατρο
Άλσους Βεΐκου

Το γνωστό και διαχρονικό παραμύθι του Κάρολ Λιούις, διασκευασμένο σε μιούζικαλ, έρχεται να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-15 χρονών, αλλά βλέπετε ευχάριστα από όλες τις ηλικίες. Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του δημοσιογράφου Γιάννη Λιούμπη. Στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Γαλατσίου 2012 (Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι). Τηλ.: 2102143317. Ώρα: 9 μμ. Εισιτ.: 5€.

ΜΟΥΣΙΚΗ 

Οι Crime Swing Investigation στο The Party

Το μουσικό σχήμα προσκαλεί σ” έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και άρωμα μιας εποχής τόσο γοητευτικής όσο και επικίνδυνης. Ένα μουσικό ταξίδι από την Ella Fitzgerald και τον Django Reinhardt μέχρι τον δικό μας Μανώλη Χιώτη. Στο The Party (Καραϊσκάκη 31, Ψυρρή). Τηλ.: 2103221251. Ώρα 10.30 μμ. Είσοδος ελεύθερη.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ

Ξενάγηση στην έκθεση για το Ναυάγιο των Αντικυθήρων

Αν δεν έχετε επισκεφθεί την μεγάλη περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για το περίφημο Ναυάγιο των Αντικυθήρων, η ξενάγηση που ξεκινά στις 11 πμ. από τη διπλωματούχο ξεναγό και μέλος της Εταιρείας των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, Δήμητρα Ποτσίκα, δίνει την ευκαιρία. Για να συμμετέχετε στην ξενάγηση, που είναι δωρεάν, θα πρέπει να κρατήσετε θέση στα τηλέφωνα 2108217724 ή 2108217717. Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων 44).

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Δύο ισπανικές ταινίες στον θερινό κινηματογράφο «Μελίνα» στη Δραπετσώνα

Οι ταινίες «Όλα για τη μητέρα μου»(1999) του Πέδρο Αλμοδόβαρ και «Το κορίτσι των ονείρων σου» (1998) του Φερνάντο Τρουέμπα θα προβληθούν -στις 9 μμ. η πρώτη και στις 11 μμ. η δεύτερη- στον θερινό κινηματογράφο «Μελίνα» (Σωκράτους 65, Δραπετσώνα, 2104082530), στο πλαίσιο του 1oυ Donation Film Festival.

ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

« Τσίου» του Μάκη Παπαδημητράτου στην αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, έφτιαξαν έναν μικρό θερινό κινηματογράφο στον κήπο του ΣΕΑ (Ερμού 134-136) στο Θησείο. Οι προβολές γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, εκτός από την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις προβολές. Ώρα έναρξης: 9.30 μμ. (τις ημέρες των προβολών ανοίγει ο κήπος του Συλλόγου από τις 8.30 μμ. ως το πέρας της προβολής).

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ

Η παράσταση «Γεια σου Τσολιά μου» στο Άλσος Βεΐκου

Μια μουσικοθεατρική παράσταση των Λάκη Παπαδ

Keywords
Τυχαία Θέματα