Θράκη:Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι – Κατεβαίνουν Αθήνα την Τρίτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι και φορείς της Θράκης, για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης εκατοντάδων λάθρα εισερχομένων μεταναστών από την Αθήνα στις Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου. Την Τρίτη, εκπρόσωποι τους σχεδιάζουν να κατέβουν στην Αθήνα για να έχουν συνάντηση με τους αρμόδιους για το θέμα υπουργούς.

Σχετικές

ειδήσεις: Θράκη: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη μεταφορά λαθρομεταναστών

Συμβολική κατάληψη της γέφυρας του Νέστου

Η μεταφορά μεταναστών με μισθωμένα λεωφορεία συνεχίστηκε και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χθες με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και των Μητροπολιτών Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης κ.κ. Παντελεήμονα και Άνθιμου αντιστοίχως υπήρξε συμβολική κατάληψη της γέφυρας του Νέστου, όπου και παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ήδη έχει γνωστοποιηθεί η αναστολή λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστφυλάκων του Διδυμοτείχου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις αρχές και στην τοπική κοινωνία.

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Θράκη: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη μεταφορά λαθρομεταναστώνΑντιδράσεις για μεταφορά μεταναστών σε Σχολή αστυφυλάκων νομών της ΘράκηςΣυνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία

Θράκη:Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι – Κατεβαίνουν Αθήνα την Τρίτη | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα