Έκλεισε Σουίτσα ο Ατρόμητος!

Το κενό που άφησε ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων θα καλυφθεί από τον Σλόμπονταν Σούιτσα, ο οποίος συμφώνησε και αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο στον Ατρόμητο. Ο Σέρβος προπονητής έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ομάδα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει

ότι ο Σλόμπονταν Σούιτσα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου. Ο Σούιτσα έχει εργαστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανηλειακού (2000-2001), του Αιγάλεω (2001-2004) και της ΑΕΚ (2004-2011).».

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Σούιτσα δήλωσε στο atromitosfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον Ατρόμητο διότι πρόκειται για μία ομάδα με πολύ μέλλον και φέτος έχει μία πρόκληση παραπάνω μπροστά της καθώς αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Ατρόμητο επειδή είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος και έχει πολύ καλούς παίκτες. Επίσης, έχει έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία και όνομα, ενώ με όσους μίλησα από την ομάδα με αντιμετώπισαν με σεβασμό και εμπιστοσύνη».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Αλλαγή προπονητή τερματοφυλάκων στην ΑΕΚΣτο "ψάξιμο" για προπονητή τερματοφυλάκωνΞάνθη για play-off, Ατρόμητος για πονοκέφαλο!

Έκλεισε Σουίτσα ο Ατρόμητος! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα