Έπαιξε με τυφλούς ο Μπέκαμ! (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνώρισε την αποθέσωη από τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου για παιδιά με ειδικές ικανότητες και λίγο μετά, αφού συζήτησε και έπαιξε μαζί τους, ο ίδιος αποθέωσε τα πιτσιρίκια, που κόντρα στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, χαίρονται και απολαμβάνουν τον αθλητισμό.

«Με ευχαριστεί που οι μαθητές εδώ, αλλά και σχεδόν δύο εκατομμύρια παιδιά σε όλη τη χώρα, ασχολούνται με τα παραολυμπιακά αθλήματα. Είναι εκπληκτικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Είναι

σπουδαίο που έρχονται οι Αγώνες στη χώρα μας. Θα εμπνεύσουν τα παιδιά να βγουν έξω, να τρέξουν, να πηδήξουν, να κάνουν πράγματα», πρόσθεσε.

Λίγο μετά, έβαλε μια κορδέλα στα μάτια και έπαιξε ποδόσφαιρο με παιδιά που έχουν πρόβλημα με την όρασή τους, ενώ δοκίμασε και το βόλεϊ καθιστών, για άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα.

Την ίδια μέρα ο Μπέκαμ βρέθηκε και σε προπόνηση της ομάδας τυφλών που θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο, αλλά τώρα το συνειδητοποιώ. Χαίρομαι που έχω την όρασή μου. Αυτά τα παιδιά παίζουν με τον δικό τους τρόπο το άθλημα με το οποίο ασχολούμαι όλη μου τη ζωή. Έχουν τεράστιο ταλέντο», είπε, αφού δοκίμασε την τύχη του να σκοράρει χωρίς να βλέπει!

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Κορίτσια… ο ΜπέκαμΝτέιβιντ Μπέκαμ: Στο πλευρό του η Βικτόρια και οι γιοι του!Μπέκαμ ο… εσταυρωμένος!

Έπαιξε με τυφλούς ο Μπέκαμ! (vid) | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα