Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S: Ποιο αντέχει περισσότερο στις πτώσεις;

Όσοι δεν έχουν πιάσει ακόμη στα χέρια τους το νέο κινητό της Samsung και το περιμένουν με ανυπομονησία είναι βέβαιο ότι θα φρίξουν με την ιεροσυλία.

Παρόλα αυτά το Android Authority αποφάσισε να μην δείξει κανένα απολύτως έλεος στη συσκευή και έτσι προχώρησε σε ένα αρκετά βίαιο crash test προκειμένου να συγκρίνει την αντοχή του με εκείνη του iPhone 4s.

Άρχισαν

λοιπόν να ρίχνουν τις δύο συσκευές στο έδαφος με όποιο τρόπο μπορούσαν. Όπως ήταν φυσικό και τα δύο τηλέφωνα δεν την έβγαλαν καθαρή από την διαδικασία. Παρόλα αυτά το Galaxy μάλλον φάνηκε λίγο πιο ανθεκτικό. Λογικά λόγω της χρήσης του Corning Gorilla Glass 2.

Σε κάθε περίπτωση είτε έχετε το ένα μοντέλο είτε το άλλο, καλύτερα να τα προσέχετε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι η κοπέλα στο βίντεο!

vsw id=»K7e9ebi41Wc» source=»youtube» width=»425″ height=»344″ autoplay=»no»

Πηγή: telecomnews.gr

Σχετικά άρθρα:

iPhone 4S vs Samsung Galaxy Nexus (Video)Η Samsung πουλάει τρείς φορές περισσότερο σε σχέση με την Apple στην ΚίναΔιαθέσιμο 13 Μάη στις ΗΠΑ το Samsung Galaxy Tab 2 10.1, ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες

Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S: Ποιο αντέχει περισσότερο στις πτώσεις; | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα