Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

08:10 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Μετά το «άνοιγμα» προς τον κλήρο, ήδη πριν από τις 6 Μαΐου, όταν ο Αντ. Σαμαράς δεσμεύθηκε όχι μόνον για την καταβολή της μισθοδοσίας των ιερέων αλλά και για την αποκατάσταση ενδεχόμενων απωλειών, η ορθοδοξία επιστρατεύεται και πάλι ενόψει 17ης Ιουνίου.

Αυτή τη φορά, εναντίον των… άθεων κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. κ. Μαξ. Χαρακόπουλος από το Λιβάδι Ελασσόνας αφού δήλωσε χθες ότι «η Ορθοδοξία είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τις δοκιμασίες και τους αγώνες του έθνους, είναι βίωμα και τρόπος ζωής», κατακεραύνωσε τους… άπιστους: «Όσοι, λοιπόν, απεργάζονται τον αποχριστιανισμό της Ελλάδας, αξιώνοντας πότε την κατάργηση της διδασκαλίας των θρησκευτικών και της πρωινής προσευχής στα σχολεία και πότε την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες ή την απαγόρευση του εκκλησιασμού των μαθητών στις εθνικές επετείους και του αγιασμού στην έναρξη του σχολικού έτους ή των εργασιών της βουλής, ματαιοπονούν… Με τη βοήθεια του Θεού και τη συστράτευση όλων των υγειών δυνάμεων η Ελλάδα θα σταθεί και πάλι στα πόδια της»

Δεν ξέρω αν ο συμπαθής Μάξιμος έχει δίκιο ή άδικο… Δεν θα υπεισέλθω στα της θρησκείας. Απλά να θυμίσω ότι το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι, ούτε στις 6 Μαΐου, ήταν το χριστεπώνυμο πλήθος άνω των 65 ετών. Εκεί η Ν.Δ. πρώτευσε. Το πρόβλημα ήταν στις νεότερες ηλικίες, που ανησυχούν για αυτή τη ζωή, πριν τη… μετά θάνατον.

Keywords
Τυχαία Θέματα