Samsung Galaxy S III: Το απόλυτο smartphone

Η αναμονή για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κινητά των τελευταίων ετών λαμβάνει αίσιο τέλος με το λανσάρισμα του smartphone που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία.

Με design εμπνευσμένο από τη φύση, το Galaxy S III είναι απλά το ταχύτερο κινητό τηλέφωνο της αγοράς. Εκτός από τις επιδόσεις του Exynos 4212 Quad chipset, με τετραπύρηνο Cortex-A9 επεξεργαστή στο

1.4 GHz και γραφικά «δια χειρός» μιας Mali-400MP GPU, η κορυφή της σειράς Galaxy έχει να επιδείξει μια σειρά από από προηγμένα χαρακτηριστικά και ευκολίες όπως φωνητικές εντολές και αναγνώριση κινήσεων, ενώ επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται αγαπημένες στιγμές εύκολα και γρήγορα. Ο… τυχερός κάτοχος ενός S III μπορεί να απολαύσει περιεχόμενο στην πληθορική 4,8 ιντσών HD Super AMOLED 16:9 οθόνη με ακόμα ευρύτερες γωνίες θέασης. Υπάρχει, μάλιστα, η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο σε παράθυρο (Pop up play) τη στιγμή που πραγματοποιείτε παράλληλα άλλες εργασίες στη συσκευή.
Multimedia παντού…
Η έμφαση στον τομέα των multimedia είναι προφανής και μέσα από τις ενισχυμένες λύσεις συνδεσιμότητας, όπως η λειτουργία «S Beam», η οποία βασίζεται στην τεχνολογία NFC και επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται βίντεο μεγέθους 1GB μέσα σε τρία λεπτά και αρχείο μουσικής 10MB σε δύο δευτερόλεπτα, απλά αγγίζοντας ένα άλλο Galaxy S ΙΙΙ, ακόμη και χωρίς σύνδεση Wi-Fi ή σήμα. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία «AllShare Cast», μπορείτε να συνδέετε ασύρματα το Galaxy S ΙΙΙ με την τηλεόρασή σας και να προβάλετε άμεσα το περιεχόμενο του smartphone σε ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Ακόμα πιο πρωτοποριακή είναι η λειτουργία «Group Cast», με τη βοήθεια της οποίας το περιεχόμενο της οθόνης μπορεί να προβάλλεται και να μοιράζεται στιγμιαία με πολλούς χρήστες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν σχόλια και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Για να εξασφαλιστεί ταχύτερη ανταλλαγή περιεχομένου και συνδεσιμότητας, το Galaxy S III προσφέρει το Wi-Fi Channel Bonding, το οποίο διπλασιάζει το εύρος συχνότητας του Wi-Fi.
Σας βλέπει και σας ακούει!
Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του  Galaxy S ΙΙΙ, είναι η διεύρυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ του χρήστη και της συσκευής. Η νέα συσκευή ανιχνεύει το πρόσωπο, τη φωνή και τις κινήσεις του χρήστη, προσφέροντάς του μια πιο άνετη και «φυσική» εμπειρία χρήσης. Μέσω της εμπρόσθιας κάμερας, το S III είναι σε θέση να γνωρίζει πώς ο χρήστης χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του και να προσαρμόζεται, ενώ το σύστημα «S Voice» αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Επιπροσθέτως της αναζήτησης πληροφοριών, το «S Voice» προσφέρει περεταίρω έλεγχο της συσκευής. Για παράδειγμα, όταν η αφύπνιση του τηλέφωνου ενεργοποιείται, ενώ ο χρήστης χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, μπορεί να την αναβάλλει απλά με μια του λέξη. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει τα αγαπημένα του τραγούδια, να ρυθμίσει την ένταση, να στείλει μηνύματα κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να οργανώσει το πρόγραμμά του ή να ξεκινήσει αυτόματα την κάμερα και να τραβήξει μια φωτογραφία. Εκ
Keywords
Τυχαία Θέματα