Hol: Φραγή απο τον πρώτο λογαριασμό!!!

Χρωστάτε 30 ευρώ, έληξε ο λογαριασμός σας προ 15μέρου και δεν έχετε παραλάβει ακόμα τον καινούριο; Λυπάμαι αλλά χάσατε. Μην περιμένετε να τους πληρώσετε και τους δύο ή έστω τον έναν. Έχει ήδη ενεργοποιηθεί η φραγή εξερχομένων κλήσεων. Τι και αν είστε 20 ετών ή 50 ή 90, τι και αν είστε συνεπής συνδρομητής, τι και αν έτυχε να αμελήσετε αυτήν την υποχρέωση ( με όλα όσα συμβαίνουν και με όλα όσα πρέπει να πληρωθούν), η κατάληξη είναι η ίδια. Τι και αν ενημερώσετε ότι σε δύο ημέρες θα καταβληθεί το ποσό των 30 ευρώ, ότι υπάρχει θέμα υγείας -στην περίπτωσή μας γιαγιά 90 ετών με

ημιπληγία-, η απάντηση είναι μία: δε φταίμε εμείς, δεν μπορούμε να επέμβουμε, δυστυχώς όλα είναι συστημικά, λυπούμαστε, αλλά θα μείνετε χωρίς τις υπηρεσίες μας, για τις οποίες όμως θα τρέχουν τα πάγια και θα συνεχίσετε να πληρώνετε!

Δυστυχώς αυτή είναι  η επίσημη απάντηση της Hellas Online από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ότι δηλαδή η όποια ανθρώπινη παρέμβαση είναι αδύνατη -καθώς η Εταιρεία αυτό επιβάλλει στους υπαλλήλους να λέγεται- σε περίπτωση συνδρομητή ετών 90, χθες 1η Ιουνίου. Αλλά τι τα θες τι τα γυρεύεις, επενδύσεις απαιτούν οι καιροί έτσι και η HOl προπορεύεται  εισάγοντας το νέο ρομποτικό σύστημα στο τμήμα Λογαριασμών, και όσα πάνε και όσα έρθουν. εκτός αν κρύβεται κάτι άλλο. Θα δείξει.

Καλού κακού πάντως, αφαιρέστε από τον τίτλο σας το Online καθώς προς το παρόν είστε Offline.

Πηγή: telecomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Hol: Φραγή απο τον πρώτο λογαριασμό!!! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Αναζητήσεις
hol πρωτος λογαριασμος, φραγη απο χολ
Τυχαία Θέματα